Bästa borsten

  
Har du en gång testat en riktigt bra utredningsborste så nöjer du dig inte med något annat. Jag sålde förr borstar och massagekardor på salongen eftersom jag förstod att det förelåg ett stor borstbehov ute i stugorna. Skral var kunskapen om hur viktig en bra hårborste är och många kunder använde fel sorts borste till sina långa hår. 

Det var många som använde sig av en fönborste för att reda ut ett nytvättat hår, eller en borste med plastpiggar med en liten plupp längst ut på borststrået. Med en fönborste sliter du sönder håret eftersom den inte har någon mjuk dyna och dessutom hårda tjockare borstpinnar.  En paddelborste eller en annan borste med gummidyna där varje strå har en liten plastkula är utmärkt för att föna raka blanka hår, men den kommer inte igenom ett tjockt hår. Speciellt inte om håret är blött. Därför ska du välja en utredningsborste av modellen på bilden. 

Har du barn med trassligt hår, där varje borstningsprocedur är en kamp är detta ytterligare ett skäl till att se över ditt val av borste. Jag lovar att det kommer att bli lätt som en plätt att få ordning på trasslet. 

Massagekardan är en annan favorit som jag också förut sålde på salongen. Den är käck att ha i duschen då du kan reda ut håret med balsam i för att underlätta utredningen vid torkningen. Har du inte ett trassligt hår är ändå kardan skön att köra i hårbotten; får fart på blodcirkulationen och tillväxten!

Nu finns borsten och kardan till försäljning!

Borste: 180kr

Karda: 50kr

Det är tydligen svårt att hitta vettiga borstar till rimliga priser ute i handeln, så därför har jag nu gjort ett undantag från mitt säljstopp. Unna dig en ny borste eller gör någon glad i jul med en användbar klapp!