Farmors stora spegel

I sommar har jag och mina syskon hjälpt min mor att flytta. Ett stort hus med tre våningar fördelat på sådär 250 kvadratmeter skulle bytas mot en praktisk enplanslägenhet på 90.

Jag kan utan att överdriva meddela att det var ett mastigt projekt men efter några vändor till soptippen sedan morsan tagit med sig det hon skulle ha, slutade allt riktigt bra.

Men vad skulle hon göra med den stora vackra spegeln? I den nya lägenheten passade den inte alls och  ingen av oss barn hade egentlugen någon plats för den.

Så kom vi på att den nog skulle bli perfekt på salongen. Det roliga är, att spegeln kommer från min farmor -salig Alice Matilda, som faktiskt bodde på Aschebergsgatan, rätt över 34:an där jag nu huserar! Så nu känns det som om cirkeln på något sätt är sluten och farmors stora pampiga spegel hittat sin alldeles perfekta plats.

Visst blev det fint?!