Julafton!

Så kom då äntligen mitt efterlängtade paket från Lyko.se! Jag behövde visserligen bara vänta i typ 4 dagar men de kändes väldigt långa. Framför allt när mina arbetsprodukter behagade ta slut i princip samtidigt.

Så, nu har jag klickat hem lite olika produkter som jag är väldigt sugen på att testa. Vissa är för mig helt nya, medans andra är gamla godingar som aldrig gör mig besviken.

En sådan produkt är t ex den mjuka väldoftande molding cream från Moroccanoil- perfekt för alla som bara vill ha lätt kontroll och kanske krama fram lite lockar.

En annan goding är Hair play dry wax från KMS som levererar en lagom go strävhet åt skandinaviskt babyhår och även är bra för lite ”sängkammar-rufs” på längre graderade frisyrer.

Nytt för mig är GHD Style curl hold spray. Den har jag läst om och enligt många hårbloggare ska den vara ”outstanding”. Återstår att se!

Något annat jag är nyfiken på är Iconic Volume. En duo volympreparat från Redken. En primer och en rootlift som tillsammans utlovar massiv volym.

Ja, nu fyller jag mina tomma hyllor med läckerheter och kommer att prova produkterna under hösten. Spännande!