Mysiga Måndag!

Måndag. För många börjar veckans första dag med en djup suck. Vart tog helgen vägen? Det gick ju alldeles för fort och redan är det en ny vecka.

För mig är måndag lika med min dag. Jag har stängt min salong och kan få en vardag helt för mig själv. Men det är stressigt att vara ledig. Då ska jag hinna gå till tandläkaren, handla mat inför veckan, köra ett par maskiner tvätt, besöka min grossist och köpa in arbetsmaterial på samma gång som jag vet att jag verkligen borde städa. På kvällen kör jag ett eller två träningspass på gymmet beroende på lust och dagsform.

Men, idag kände jag att jag lägger alla , eller i varje fall några tråkiga plikter åt sidan, för just idag tog jag mig tid att äntligen själv få prova mirakelkuren Olaplex på mig själv!

Igår klippte jag de slitna topparna ( ja, jag grejade det själv, tyvärr. Hade velat gå till frissan men fick lust där och då.) och idag följde jag upp med kuren.

Ja, mjukt och fint blev det allt ( och det är den värsta känslan jag vet!) så efter lite saltvattensspray och ett tag med plattången kände jag igen mig igen!