Ny webbshop!

Som du vet har jag ju ett gott samarbete med underbara nätbutiken Lyko. Förut har det ju varit så att du kunnat handla där och genom att ange en kod så fick du en liten gåva på köpet.

Detta har vi nu kört i lite mer än ett år men det har inte slagit så väl ut som vi hade hoppats. Gåvan var helt enkelt inte tillräckligt intressant för att man skulle bemöda sig med att skriva in en kod. En kod som dessutom alltid krånglade. 

Vi slog därför våra kloka huvuden ihop och funderade ut en annan lösning som för dig som kund kunde vara mer attraktiv.  Det resulterade i en egen liten hylla i Lykos Webbshop. Där ställer jag mina favoriter och lämnar dessutom ytterligare 10% på det redan låga priset. I kassan ska koden studio34jul anges.

Observera att koden och rabatten endast gäller på mina utvalda favoritprodukter. Det går förstås jättebra att handla mer, utöver  det som jag tipsar om, men då till det pris som står på produkten.

Du kommer till min hylla genom att gå till min hemsida www.studio34.nu och därefter klicka på fliken webshop.

Du kan även ta dig in via nyhetsbrevet, om du har det kvar! 

Se nu till att fixa julklapparna i god tid, saker som man kan använda är alltid roligt att både få och ge. Släng ett extra öga på LCC – Isabella Löwengrips ( Blondin Bella) produktserie. Blev riktigt överraskad av den sköna duschcrèmen och scruben som jag har testat. Dessa finns nu på min hylla, så passa på!

Med jämna mellanrum byts produkterna ut, så besök webshopen lite då och då. Kanske är det just din favoritprodukt som står på tur!