Olaplex Gold Member salon

Vad passar bättre än att göra förändringar och förbättringar såhär i början av ett nytt år? Från och med i år kan jag stolt titulera salongen ”Olaplex salong”. Detta innebär att jag i samtliga kemiska behandlingar som jag utför tillsätter Olaplex för att skydda ditt hår och ge dig den bästa hårvård du kan få. 

Förut har det varit ett fritt val som du som kund fick välja att addera till din behandling mot ett pristillägg, men nu behöver du inte längre fundera på om du ska unna dig en uppbyggande kur i samband med dina färgningar eller ej; det är redan inkluderat i priset. Det känns bra för mig som frisör att kunna göra det jag kan för att skydda ditt hår på salongen, och vill du så kan du köpa med dig Olaplex nr 3 att använda en gång i veckan mellan frisörbesöken.