På rätt kurs

Härom kvällen hade jag förmånen att få gå på kurs med killarna som förser mig med universums bästa saxar – Excellent edges. 

Vårens hetaste trend är den sk Lobben, dvs en lång bob. En lob kan vara vinklad, helt rak eller t om rundad mot ansiktet, det viktigaste är att den inte blir varesig för kort eller för lång. Den ska definitivt inte ligga på axlarna utan sluta en bit över. 

Tricket med en välklippt lob är att den är full av liv under överhåret, så att man kan variera looken i det oändliga. Det smartaste är att klippa en lob utifrån en mittbena för att på så vis få en liksidig frisyr som man inte låser vid en speciell bena.  Är den riktigt välklippt ska man inte behöva använda en massa kladdiga stylingprodukter utan det ska i princip räcka med att på sin höjd använda ett torrschampo som man rufsar in i håret. 

Vill man ha en busig lob så är det slarviga ”beachiga” lockar som gäller och vill man vara mer strikt så funkar alltid ett tag med plattången. En superfin frisyr som kan bli din nästa önskefrisyr?

Efter loben visades en annan frisyr som de kallade för ”femboy”, alltså en feminin pojkfrisyr. Lite av en modern pottfrilla med mjuka linjer och en kort lugg. Så fint!