Naglar

Jag är numera även diplomerad Nagelterapeut och tar emot kunder som vill ha manikyr, paraffinbehandling, nagelförstärkning eller byggda naglar med géléteknik. Eftersom jag är nyutbildad behöver jag lite längre tid på mig för att få ett bra och hållbart resultat, så nu i början är mina priser mycket fördelaktiga. På bokningssidan hittar du de aktuella prisuppgifterna samt tidsåtgång per behandling.

Tanken är att du hos mig ska kunna få en helhetslösning. Varför inte utnyttja tiden och byta skvallerläsning mot en manikyr med lackning under hårfärgens verkningstid? Jag erbjuder förstås vanligt nagellack som du tar bort med remover, men för dig som vill ha en mer permanent lösning har jag även shellack som härdar i UVlampa. Shellack kan du inte ta bort själv så lätt, utan det kräver återbesök var 3:e vecka eftersom nageln växer och lacket behöver göras om.

Vill du ha längre naglar än dina egna gör jag förlängning med tippar eller mallar. Välj mellan ett naturligt utseende, en klassisk fransk manikyr (med en vit kant) eller med ett färgat shellack. Är du nagelbitare eller har problem med naglar som skivar sig eller lätt går av kan en förstärkning vara rätt för dig.

Jag lämnar garanti på mina arbeten i en vecka. Om en nagel går sönder efter den tiden tar jag betalt för att laga den. Att ha konstnaglar är ett teamwork och om du inte är van vid att ha byggda naglar måste du tänka på att t ex ha handskar på dig när du diskar, inte använda naglarna som verktyg, alltid ha vantar på dig när det är kallt ute och vara lite extra försiktig med vad du gör i din vardag. Du får skötselråd med dig hem efter ditt besök.