En alldeles ovanlig dag

En alldeles ovanlig dag

IMG_3279.JPG

Jag har nog världens bästa jobb. Om man som jag har svårt för enformighet är nog frisöryrket ett av de mest variationsrika yrken man kan tänka sig.  Visst är momenten och arbetsuppgifterna desamma, men det kommer inte två exakt likadana dagar någon gång. Kunderna är inte desamma, och även om det nu skulle vara så, är uppdragen och kundernas utgångslägen och förutsättningar olika från gång till annan.
Arbetstiderna är också något som skiljer sig åt från vecka till vecka.

Ibland är det ett sånt tryck att jag måste jobba både under och över för att alla ska bli nöjda. Det tycker jag är väldigt roligt. Tiden går fort och tempot är högt. Ibland är det lite luftigare mellan bokningarna och då passar jag på att vila och hämta andan. För jag vet att det kommer en topp om ett litet tag. Så är det alltid. Det böljar liksom fram och tillbaka.

Det viktigaste är att man trivs med sitt jobb, sitt arbetsliv och känner att man gör bra saker på sin arbetstid. Det gör jag.

Varje dag är en alldeles ovanlig dag på jobbet.