Jag testar LCC

Jag har provat att handla av en ny frisörgrossist som genom att förföra mig med sin glossiga produktkatalog fick mig att klicka hem två av Blondin Bellas hudvårdsprodukter. 
Mest för att det var kul, jag hade aldrig förut sett dem i handeln utan bara hört talas om dem, men även för att jag faktiskt behövde en ny skön duschcrème och en scrub. Det är alltså inte några hårvårdsprodukter jag testat utan som sagt två stycken kroppsgrejer. 

Duschcrèmen Clean up, har en god doft, lite godisvarning; en ton av vanilj och gräddkola parad med någon söt blomma. Inte helt oangenäm, men som jag misstänkte lite ”fjortis’. Påminner om någon av alla de där bubbelgumsdofterna som VS kör med på sina bodymister.

Men, ett gott lödder och en mjuk hud blev resultatet efter premiärduschen. Jag passade även på att  prova scruben Welvet dream, som även den doftade som ett tonårsrum.

Men vad gör väl det?! Produkterna får gott betyg av mig, men är man känslig för starka söta dofter bör man undvika LCC från Löwengrip care and color.