Din bäste vän

  
Nu har Olaplex snart funnits på den svenska marknaden i ett år och uppmärksamheten och mottagandet bland både kunder och frisörer har varit enormt positivt.

Själv har jag i och med Olaplex börjat arbeta på ett helt nytt sätt; nu kan jag göra avfärgningar och tuffa blekingar utan att riskera ett dåligt resultat i form av förstört hår och missnöjda kunder. Färgerna blir mer hållbara och glansiga och som tillsats i blekning blir resultatet kallare än med ljusfärg.

Från och med nu och fram till den 29/2 kan du som bara älskar Olaplex få din behandling till halva priset (ord 650kr för kur och 400kr för tillsats i färg). Och du som ännu inte testat Olaplex har nu ett ypperligt tillfälle att prova någon av behandlingarna. Märk bara bokningen med ordet OLAPLEX i meddelandefältet på din bokning så får du tillgodogöra dig erbjudandet. 

Boka här!

Jag rekommenderar verkligen att du fortsätter med en hemmabehandling (Olaplex nr3) en gång i veckan för att få maximal effekt av din behandling. Du kommer verkligen uppleva en kvalitetsförbättring som du inte tidigare varit i närheten av.

Jag säger som de redan frälsta: Olaplex är inte en trend, det är en revolution.