Papper, papper, papper…

  
Man tänker kanske inte på det, men att stå och klippa hår är bara halva jobbet med att sköta en liten firma. Det är mycket pappersarbete och bokföring som måste göras och det har jag själv lyckats klara av i många år nu. 

Jag är verkligen inte någon vän av siffror, men lite bokföring fixar jag. Nu har jag i dagarna bytt bokföringssystem och får nu hjälp och support av de goa tjejerna på Modern Ekonomi. Det är ett helt nytt system som jag ska bli kompis med, och det gick faktiskt över förväntan, när jag fick låna ett skrivbord på deras kontor. Kände mig som en riktig kontorsråtta!

Det bästa med detta, vårt nya samarbete, är att de lätt kan gå in i samma system och rätta till små fel innan de blir gigantiska och väldigt svåra ( läs dyra!) att komma till rätta med.

Ska verkligen bli roligt, det här. Känns redan väldigt bra!